Servicii DDD

Servicii profesionale de deratizare dezinsectie si dezinfectie.

Ce oferim? Și de ce DDD?
DERATIZARE
Servicii de deratizare profesionale, combatere dăunători în scopul opririi dezvoltării rozătoarelor și ulterior eliminarea definitivă a acestor factori perturbatori pentru mediul in care trăiți sau lucrați.
DEZINSECTIE
Servicii profesionale de dezinsecție capuse sau acarieni, paianjeni, gandaci, purici, plosnite, paduchi, albine, muste si tantari si alte insecte
DEZINFECTIE
Oferim servicii de dezinfecție in condiții de maxima siguranță, garantând metode eficiente si soluții avizate de către Autoritatea Națională Sanitar-Veterinara si pentru Siguranță Alimentelor.
Detaliere servicii

DERATIZARE

     Dacă sunteți in căutarea unor servicii de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție sau daca doriți sa aflați mai multe informații despre infestarea cu șoareci, șobolani, atunci ați ajuns unde trebuie! Va invitam sa citiți in continuare mai multe detalii despre serviciile noastre de deratizare si, totodată, va invitam pe pagina special creata cu index pentru dăunători.
     Obiectivul operațiilor de deratizare este oprirea dezvoltării rozătoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestor factor perturbatori pentru mediul in care trăiți. Pentru început putem spune ca exista multe soluții sau metode din punctul de vedere al operației de deratizare si va prezentam in continuare câteva tipuri de servicii: Deratizarea se efectuează atât in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adăpost si pentru a împiedica pătrunderea rozătoarelor in interior. Deratizarea este de doua feluri: profilactica sau preventiva si respectiv terapeutica sau de combatere. Masurile de combatere a acestor șobolani si șoareci pornesc in primul rând de la eliminarea in permanenta a surselor de apa si hrana, in special a gunoiului menajer. Mai departe se poate acționa prin procese mecanice precum capcane, aparate cu ultrasunete etc si prin procese chimice ca de exemplu momeli.

Evaluare si inspecție

     Alegerea celor mai potrivite metode si produse garantează reușita operațiilor. Pentru a nu avea parte de efecte secundare nedorite si pentru a se acționa rapid, evaluarea dăunătorilor trebuie făcută corect si la timp. Imediat ce ați observat apariția rozătoarelor, trebuie sa contactezi o firma certificata si autorizata pentru servicii DDD.      Deratizarea reprezintă un proces important deoarece rozătoarele (șobolani, șoareci) se înmulțesc foarte repede si transmit boli grave precum: bruceloza, febra aftoasa, trichineloză, leptospiroza, gastroenterita virotica, toxi-infecțiile alimentare, etc. Majoritatea rozătoarelor se nasc la adăpost, in interiorul unei case, al unei fabrici sau chiar in interiorul unei clădiri de birouri. Poți preveni aceste boli prin deratizare!      Cea mai des întâlnită specie de șoareci este șoarecele de casa, supranumit așa tocmai pentru ca ii place sa trăiască la comun cu oamenii. Acest tip de șoarece are urechile mari si rotunjite, botul ascuțit si un colorit pe nuanțe de gri sau maro. Șoarecele de casa este omnivor si poate sa consume orice tip de hrana. Șoareci rod neîncetat materiale: lemn (mobila, uși, podele, pardoseli, etc), plastic (pungi alimentare, fire de electricitate, cabluri de internet, uși de garaj, inclusiv cauciucurile sau cablurile de sub capota, etc).      Pe lângă faptul ca se pot cățăra cu ușurință pana in podurile caselor, aceștia au nevoie de un spațiu foarte mic, in comparație cu dimensiunea corpului, pentru a-si face culcușul. Mai mult de atât, asemenea multor animale șoarecii si șobolanii își însemnează teritoriul prin urina si excremente.      Transmiterea bolilor de la râzătoare la om se poate întâmplă foarte ușor si este de doua feluri: directa si indirecta. Atunci când aveți râni deschise si intrați in contact cu saliva, urina, excrementele rozătoarelor sau atunci când ați consumat alimente sau apa contaminate, atunci se numește transmitere directa. Transmiterea indirecta se realizează prin avarieri, căpușe si purici ce transmit infecția la om.

DEZINSECȚIE

     Pentru a alege cele mai potrivite metode si produse pentru operațiile de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție, evaluarea dăunătorilor trebuie făcută la timp. Garantam reușita operațiilor insa pentru a nu avea parte de efecte secundare nedorite trebuie sa identificam corect tipul de dăunători:
căpușe sau acarieni, păianjeni, gândaci, purici, ploșnițe, păduchi, albine, muște si țânțari si alte insecte
     Insectele sunt purtătoare de boli multiple si, in general, de diferiți agenți patogeni care se pot multiplica cu usurinta. Afla cu ce tip de dăunător te confrunți si solicita serviciile potrivite!
     Pentru a preîntâmpina problemele legale, societatea noastră va oferă servici de evaluare si inspecție! Serviciile noastre se adresează atât clienților comerciali, precum si persoanelor fizice care au nevoie de intervenții pentru operațiile DDD.
     Dispunem de personal calificat si experimentat pe diferite tipuri de daunatori. Pentru a realiza operatiile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie la cele mai inalte standarde, toate produsele utilizate sunt avizate de ANSVSA.      Serviciile de dezinsecție se realizează tot timpul, indiferent de perioada anului. Pentru toți proprietarii de afaceri, precum si pentru mediul privat (dăunători domestici) recomandam servicii de dezinsecție si deratizare si in jurul clădirilor (in exterior) pentru a preveni apariția dăunătorilor in interiorul clădirilor.
Dezinsecție se executa lunar sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. De regula, operațiile de dezinsecție se repetata după perioada de eclozare: 14-21 de zile. Deratizarea se efectuează trimestrial sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Ce reprezintă Dezinsecția?

     Dezinsecția reprezintă un proces efectuat într-un spațiu dat printr-un ansamblu de metode prin care se previne înmulțirea si se realizează eliminarea insectelor si paraziților. Serviciile de dezinsecție trebuie efectuate in mod regulat.      Execuția lucrărilor se efectuează cu ajutorul unor echipamente speciale si a unor substanțe profesionale care nu sunt accesibile oricui, ci doar firmelor autorizate. Acest tip de substanțe nu sunt toxice pentru oameni si/ sau animale si nu reprezintă un pericol pentru ORICE tip de spațiu:
dezinsecție bucătărie, dezinsecție dormitor, dezinsecție baie, dezinsecție bucătărie, dezinsecție restaurant, dezinsecție grădinița, dezinsecție curte, dezinsecție spitale, dezinsecție spatii comerciale, dezinsecție spatii de birouri, etc.
     Conform definiției din dicționarul roman, dezinsecția este “distrugerea insectelor parazite (transmițătoare de boli) aflate in mediul uman” si provine din franceza de la cuvântul “desinsection“.
     Pentru a crea condiții optime de igiena este important sa se realizeze un plan eficient pentru a scapă de insecte.      Dezinsecția se poate efectua prin mai multe metode: fizice sau mecanice, biologice sau chimice. Servicii de dezinsecție sunt de mai multe feluri:
profilactica sau preventiva realizata cu scopul împiedicării înmulțirii si răspândirii insectelor si a germenilor patogeni. terapeutica/ curativa sau de combatere având drept scop distrugerea insectelor si a bolilor infecțioase sau parazitare.
     Cea mai folosita metoda pentru dezinsecție este pulverizarea de soluții pentru ca permite acoperirea unei suprafețe mari într-un timp foarte scurt.

DEZINFECȚIE

     Daca sunteți in căutarea unei companii care executa la standarde de pregătire profesionala servicii de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție sau daca doriți sa aflați mai multe informații despre diferite tipuri de dăunători, atunci ați ajuns pe site-ul potrivit.      Pentru a realiza servicii de dezinfecție in condiții de maxima siguranță, compania noastră va garantează metode eficiente si soluții avizate de către ANSVSA. Totuși, pentru a va garanta reușita operațiilor DDD trebuie sa identificam corect si la timp tipul de dăunători.

Servicii de Dezinfecție sau Cum Lucram?

     Indiferent de gradul de complexitate va oferim intervenții zilnice, lunare sau trimestriale, așa cum este prevăzut in cadrul legal după fiecare situație. Datorita situațiilor deosebit de grave care pot afecta starea de sănătate a unei întregi comunități prin transmiterea de boli, va oferim consiliere si tratament personalizat: tratament curativ si tratament preventiv.      Deși operația de dezinfecție a devenit accesibila din punct de vedere financiar pentru orice tip de beneficiar, evaluarea dăunătorilor trebuie făcută la timp si in anumite situații dezinfecția se realizează preventiv: dezinfecția spitale, dezinfecție spatii publice, mijloacele de transport, dezinfecția parcuri, dezinfecția aeroporturi, dezinfecție adăpost animale, salon de înfrumusețare, etc.      Pentru respectarea normelor de dezinfecție si sterilizare a instrumentelor si a echipamentelor, precum si a suprafețelor de lucru etc si pentru a va asigura sănătatea clienților sau a pacienților, va suntem alături pentru a asigura un nivel de igienă atât legal, precum si profesional. In situația in care va confruntați cu astfel de probleme si aveți nevoie de servicii de Dezinfecție nu ezitați sa ne contactați.      Operam intervenții suplimentare pentru orice tip de solicitare si va oferim servicii autorizate de dezinfecție. Avem un program de funcționare flexibil, adaptat fiecărei situații si realizam programări pentru intervenții in regim de urgenta.      Experiența noastră in domeniul sanitar ne confirma calitatea serviciilor de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție. Ajutam sute de clienți anual si va furnizam cele mai bune servicii oriunde pe teritoriul României, atât pentru suprafețe exterioare, cat si pentru interioare de suprafețe mari sau mici.      Program de lucru este flexibil. După ce stabilim oferta de preț pentru oricare dintre serviciile de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție, stabilim de comun acord ziua si ora in care venim sa executam lucrările DDD.      Pe toata perioada contractuala, societatea noastră va oferă garantie, prevăzută in procesul verbal de executare a lucrărilor. Procesul verbal reprezintă documentul oficial si totodată necesar organelor de control: DSP, DSV, etc.

Ce reprezintă Dezinfecția?

     Dezinfecția reprezintă procesul de eliminare a microbilor si a microorganismelor din aer, de pe obiecte, precum si din spațiu.      Acesta operație este atât obligatorie, precum si extrem de importanta pentru unitățile publice, cat si pentru domeniile private: casa, apartament, curte, spatii de depozitare, scări de bloc, etc.      Dezinfecția este o măsura de protecție a muncii pentru a preveni infestarea personalului cu diferiți microbi si viruși. In anumite situații, toate obiectele care intra in contact cu omul bolnav trebuie dezinfectate: mobilier (Dezinfecție pat, Dezinfecția noptiere, etc), frigider, sistem de încălzire, cărucioare, telefon, uși, ferestre, lenjerie, etc.      Acest gen de situații sunt cu preponderenta frecvente in unități sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unități de recuperare si tratament) si, de regula, implica si dezinfecția obiectelor folosite in scopuri medicinale. Dezinfecția este suma operațiilor prin care sunt distruse microorganismele patogene, formele adulte si de rezistenta ale microbilor din aer, cu excepția sporilor bacterieni.      Practic, dezinfecția este metoda de decontaminare prin care se urmărește distrugerea sau micșorarea numărului agenților patogeni de pe diverse elemente, pana la o limita acceptabila la care prezenta acestora nu mai reprezintă un risc pentru producere a unei infecții.      Dezinfecția are si un rol terapeutic pentru ca reprezintă principala metoda de îndepărtare si distrugere a germenilor patogeni.
     Dezinfecția se realizează prin metode fizice si chimice si este de mai multe feluri: Dezinfecția preventiva sau profilactica care are drept scop distrugerea germenilor patogeni, care afectează sănătatea corpului uman si, in anumite situații, a animalelor.      Dezinfecția terapeutica sau de combatere care are ca scop combaterea bolilor infecțioase si eliminarea microbilor. Totodată, in acesta categorie se încadrează si dezinfecția continua care vizează distrugerea germenilor din focare de infecție.      Dezinfecția terminala/ totala sau radicala ce urmărește sterilizarea si distrugerea imediata a germenilor patogeni din încăperi unde s-a instalat un risc crescut de producere a unei infecții. Urmarind o alta terminologie, procesul de dezinfecție este împărțit pe 3 etaje/ niveluri in funcție de eficacitate, de timp si de concentrația substanțelor utilizate:
  • Dezinfecție de nivel înalt reprezintă soluțiile care distrug toți agenții microbieni, inclusiv sporii bacterieni.
  • Dezinfecție de nivel intermediar este acel tip de intervenție care vizează dispariția microorganismelor, însă cu excepția sporilor.
  • Dezinfecție de nivel scăzut face parte din categoria acelor soluții utilizate in anumite situații in care concentrațiile folosite nu au efect pentru spori, micobacterii, ciupercii sau virusi.
CUI NE ADRESAM?

Unităţi cu profil alimentar-producţie-comerţ; Unităţi de învăţământ; Unităţi militare; Untăţi sanitare; Unităţi hoteliere; Unităţi de administraţie publică; Unităţi alimentare; Întreprinderi şi alte instituţii; Pieţe; Subsoluri de bloc; Gospodării; Spaţii libere, parcuri, mall-uri; Canalizări; Guri de vizitare; Zone de depozitare a gunoaielor

Ce ne recomandă?
8 ani de experientă
Echipă profesională
Seriozitate
Cifrele vorbesc de la sine
1+
Clienti
1+
Angajati
1+
Locatii
1+

Proiecte
Mărturiile clienților noștrii
Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met. 
Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met. 
Cristian Contabil
Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met. 
Ioana Fotograf
Deschide chat
1
Contacteaza-ne pe WhatsApp
Salut!
Cu ce te putem ajuta?