Despre noi
glass-building
Misiunea noastră
     Serviciile noastre, sunt de cea mai bună calitate, executate de personal calificat şi autorizat. Ne adresăm tuturor categoriilor de clienţi (instituţii publice, agenti economici, persoane fizice), oferind posibilitatea încheierii de contracte avantajoase, scopul nostru fiind de combatere a animalelor dăunătoare sănătăţii.      Produsele pe care le folosim sunt ecologice şi de cea mai bună calitate şi au o eficienţă maximă, fiind avizate de Ministerul Sănătăţii. Cu o experienţă vastă în domeniu, ştim ce este mai bine pentru dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră, acţionăm prompt şi eficient.      Din păcate, aglomerările urbane, existente astăzi, au făcut ca microbii, rozătoarele sau insecte, precum ţânţarii/gândacii de bucătărie, să ţină de cotidian. Microbii, bacteriile, rozatoarele sau o serie de insecte duc la transmiterea de boli infecţioase sau de epidemii, daune-materiale, deteriorarea mărfurilor depozitate, sancţiuni din partea organelor abilitate în control.      De aici şi necesitatea unor servicii profesionale de dezinfectie, dezinsectie si deratizare pentru combaterea, dar mai ales prevenirea acestor neplăcerii.
Aplică pentru o ofertă

CUI NE ADRESAM?

Unităţi cu profil alimentar-producţie-comerţ; Unităţi de învăţământ; Unităţi militare; Untăţi sanitare; Unităţi hoteliere; Unităţi de administraţie publică; Unităţi alimentare; Întreprinderi şi alte instituţii; Pieţe; Subsoluri de bloc; Gospodării; Spaţii libere, parcuri, mall-uri; Canalizări; Guri de vizitare; Zone de depozitare a gunoaielor;

Ce ne caracterizează?

Grija față de client
Suntem un partener responsabil pe care știi că poți să pui bază în orice împrejurare. Aceasta este prima noastră prioritate.
Spirit antreprenorial
Management și angajați competenți hotărâți să ofere o experiență unică clienților prin atitudinea pe care angajații noștri o au față de clienți.
Relatii durabile
Relații durabile cu clienții și angajații noștri Excelența în prestarea de servicii de curățenie, în selectarea, instruirea și motivarea personalului.
Cifrele vorbesc de la sine
1+
Clienți
1+
Angajați
1+
Locații
1+
Proiecte
Mărturiile clienților noștrii
Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met.
Georgina Designer
Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met.
Cristian Contabil
Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met.
Ioana Fotograf
Deschide chat
1
Contacteaza-ne pe WhatsApp
Salut!
Cu ce te putem ajuta?